9 Ogos 2016

Download Koleksi Ceramah Ustaz Abdullah Khairi MP3 | Part 2

Download Koleksi Ceramah Ustaz Abdullah Khairi MP3 | Part 2. Alhamdulillah, dapat jugak update blog hari ini. Baru jer upload MP3 ceramah dari Ustaz Abdullah Khairi untuk share pada sahabat-sahabat sekalian..

Lama tunggu upload MP3, mungkin intenet tak power kot..huhu..

Sempat siapkan dua file MP3 kali ini, semoga enjoy download dan mendengar ceramah padu dari Ustaz Abdullah Khairi. Bukan senang Allah S.W.T hendak membuka pintu hati kita mendengar ceramah. Syukur, jika anda yang terpilih..


Download Koleksi Ceramah Ustaz Abdullah Khairi MP3  Part 2
Kredit Foto | http://myputrajayanews.com

Download Koleksi Ceramah Ustaz Abdullah Khairi MP3 | Part 2

Tanpa membuang masa lagi, terus klik link download melalui pautan yang disediakan. Siapa suka Ceramah Ustaz Abdullah Khairi ? Angkat tangan..hehe. Bila suka baru ada semangat nak download, kan..

Link Download

Aku suka dengar ceramah yang ada unsur-unsur lawak, itu sebab beliau antara ustaz yang aku minati. Ceramah Dari Ustaz Abdullah Khairi memang terbaik dan awesome. Jika anda, ustaz mana yang menjadi pilihan ?..


Anda boleh kongsikan..

Unsur-unsur seperti sedih, gembira, terharu, semangat, insaf, fokus, tak bosan, kasar dan lawak ada bila dengar Ceramah Ustaz Abdullah Khairi. Jika selama ini anda masih belum mendengar ceramah daripada beliau, boleh la download MP3 tersebut..Cari Ilmu Agama

Bukan nak cakap pada sesiapa, ini lebih ditujukan pada diri sendiri. Alhamdulillah, sukanya bila dapat ilmu dalam hal-hal agama ini. Rasa kerdilnya diri, banyak lagi ilmu yang harus dipelajari..

Dan..

Suka dapat kongsikan untuk sahabat-sahabat sekalian. Jangan lupa download dan tolong sharekan sekali..Sumber asal >> youtube..

2 comments:

  1. ILMU SEMAKIN DIPELAJARI SEMAKIN BANYAK YG TIDAK TAHU LEBIH2 LAGI TENTANG AGAMA AMALAN KITA.

    BalasPadam
  2. sentiasa menuntut ilmu lebih baik kan

    BalasPadam