Download Koleksi Ceramah Ustaz Abdullah Khairi MP3


style="font-family: "verdana" , sans-serif;">Seperti yang diperkatakan dalam artikel Convert Video Ceramah Ke Mp3. Aku baru dapat menunaikan janji untuk share dengan anda semua file Download Koleksi Ceramah Ustaz Abdullah Khairi MP3 ini. Berminat ? Jangan segan-segan download MP3 tesebut..haha..

leceh gak cari server upload ini, nak yang speed upload dan download laju dan cara untuk anda download pun tak leceh. Orang kata klik terus sedut file ceramah ini. Banyak jumpa servernya, aku macam tak tahu nak pilih mana satu. Last-last, server Solidfiles ini rasanya okey..


Download Koleksi Ceramah Ustaz Abdullah Khairi MP3

Download Koleksi Ceramah Ustaz Abdullah Khairi MP3

Buat masa ini aku hanya sempat convert dan upload 3 file MP3 Ceramah Ustaz Abdullah Khairi. In Sha Allah akan ditambah dalam artikel-artikel seterusnya. Semoga sedikit penkongsian ini akan dapat menambah Iman di dada kita. Klik link di bawah untuk download MP3  tersebut..

Link Download
Semoga anda enjoy mendengar ceramah dari Ustaz Abdullah Khairi. Jangan suka kuat sangat dengar ceramah kelakar beliau, nanti apa pulak orang kata tengok gelagak anda macam tu..haha..

Antara 3 MP3 ceramah beliau, aku paling suka ceramah Kehebatan Sedekah yang diulasnya, memang menyentuh hati. Kalau hendak menambah ilmu melalui pembacaan, Boleh miliki Keajaiban Sedekah melalui karya Zahidan Abdul Aziz..

Akhir kata, download la sepuas-puas hati..huhu..


Ps >> Rujukan asal youtube..


Download Koleksi Ceramah Ustaz Abdullah Khairi MP3 Download Koleksi Ceramah Ustaz Abdullah Khairi MP3 Reviewed by Jie Susanos on 1:02 PTG Rating: 5

1 ulasan:

  1. Suka dengar ceramah ustaz Khairi ni sebab dia tegas, baru orang akan sedar

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.