Video Ceramah Kehebatan Sedekah

Apa khabar anda hari ini, moga-moga luas biasa bagus dan ceria selalu. Lagi hebat kalau dapat menambah pahala dengan bersedekah dan kekalkan momentum ke hari-hari seterusnya. Seperti yang diperkatakan oleh sahabat Rahsia Sedekah ini..

Entry Terkait : Kelebihan Sedekah

Hari ini mood ushar-ushar video dalam youtube, dengar mana-mana ceramah oleh ustaz yang aku minat. Siap download lagi Video Ceramah Kehebatan Sedekah ini..




Video Ceramah Kehebatan Sedekah

Sedikit penkongsian Video Ceramah Kehebatan Sedekah oleh Ustaz Abdullah Khairi. Lama video ceramah ini, dekat 2 jam. Tapi yang best ceramahnya memang kelakar..

Sedikit cerita dalam video ceramah Ustaz Abdullah Khairi. Macam mana beliau menolong sorang ibu tunggal yang ingin menghantar anaknya ke mesir tapi kekurangan wang. dalam ceramahnya, beliau selitkan sekali supaya hadirin yang hadir supaya bersedekah untuk menolong Ibu tersebut..

Nak tahu kisah selanjutnya,kena la tonton ceramah kehebatan sedekah tersebut..huhu..

Kesimpulan

Kalau layan Video Ceramah Kehebatan Sedekah ini, banyak pengajaran yang boleh di ambil. Sekali bersedekah, berganda-ganda Allah SWT membalasnya. Bertapa beruntungnya kita, ini peringatkan pada diri sendiri jugak..

Entry Terkait : Rahsia Keajaiban Sedekah
Anda jugak boleh dapatkan Rahsia Sedekah dengan klik pada banner atau link di bawah..


1 ulasan:

  1. setuju sgt...sedekah tidak menjadikan kita muflis tetapi akan lebih kaya..jgn lah takut utk bersedekah

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.